Samen werken is Samen doen

 

 
Voorstellen       Financieel       Management       CV       Contact

 

                                                               

 

Voorstellen

Mijn naam is Raymon Hogenkamp. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn woonplaats is Zevenaar in het oosten van het land. Mijn hobbyís zijn zaalvoetbal, lezen en klussen in huis.

Vanaf 1998 ben ik door verschillende oorzaken snel in mijn functie gegroeid waardoor de ervaring in controlling en financieel management snel meegroeide. Tot en met 2004 ben ik in loondienst geweest bij diverse werkgevers maar ik kwam snel tot de ontdekking dat ik iedere nieuwe baan als een project zag.

In 2005 ben ik aangenomen bij een detacheringburo waar vanuit ik diverse opdrachten heb vervult. Na een faillissement van dit buro ben ik als freelancer mijn eigen weg gegaan.

Inmiddels heb ik bij diverse grote opdrachtgevers opdrachten met goed resultaat vervult.

Mijn kracht ligt in mijn enthousiasme voor mijn vak. Maar ook mijn management en economisch inzicht helpen mij om iedere opdracht weer goed af te ronden. Ik probeer altijd verbeterslagen te maken of in ieder geval voor te stellen bij de betreffende leidinggevende. Daarbij zoek ik altijd naar de mogelijkheid om dit economisch maar ook richting medewerkers in harmonie te laten verlopen. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Diverse opdrachtgevers vragen mij weer opnieuw voor een opdracht. Dit geeft aan dat men tevreden is over mijn werkzaamheden.

Ook voor uw onderneming wil ik graag een toegevoegde waarde zijn.. Graag ga ik met u een  oriŽnterend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Raymon

 
Dit zijn onder andere mijn opdrachtgevers
 
Hobia Beheer B.V.

Bartokstraat 4
6904 EP
Zevenaar

Tel: 0316 - 331809
Tel: 0651 - 504264


E-mail: info@hobia.nl

Kvknr: 09162003