Samen werken is Samen doen

 

 
Voorstellen       Financieel       Management       CV       Contact

 

                                                               

Interim Management

Door mijn werkzaamheden als controller en projectcontroller kom je vaak in een managementrol. Wanneer de opdrachtgever merkt dat dit goed werkt wordt deze rol vaak versterkt door meer werkzaamheden of meer beslissingsbevoegdheden. De managementrol is vaak wel financieel gerelateerd maar ook als verandermanager ben ik goed inzetbaar.

Ik pak deze rol met veel enthousiasme op en zal ook dit altijd met goed gevolgd trachten af te ronden. Vaak kom ik met baanbrekende ideeŽn welke ten goede komt van de onderneming maar vanzelfsprekend ook voor de medewerker. Ook hier tracht ik altijd een middenweg te vinden.

Ik sta als manager bekend als een rechtvaardige en recht door zee mens met een neus voor kansen maar niet ten koste van de medewerker. Deze manier van werken zorgt snel voor vertrouwen van de medewerkers waardoor ik bijvoorbeeld in een korte tijd veranderingen door kan zetten zonder al te veel tegenstand. Daarbij blijf ik altijd een luisterend oor voor iedereen.

Het liefst acteer ik op business unit nivo onder een algemeen directeur, financieel directeur of business unit manager. Ik ben loyaal naar de manager toe maar ik ben niet bang om mijn mening aan te geven.

Als manager heb ik de volgende eigenschappen:

-          peoplemanager        -          eigen mening durven geven

-          bedrijfsgericht         -          vertrouwd en eerlijke wijze van werken

-          enthousiast

Mocht u interesse hebben in de inzet van mij voor een managementfunctie in uw organisatie dan nodig ik u uit om mij te benaderen voor een vrijblijvend oriŽntatiegesprek.

 

 

 

 
Dit zijn onder andere mijn opdrachtgevers
 
Hobia Beheer B.V.

Bartokstraat 4
6904 EP
Zevenaar

Tel: 0316 - 331809
Tel: 0651 - 504264


E-mail: info@hobia.nl

Kvknr: 09162003