Samen werken is Samen doen

 

 
Voorstellen       Financieel       Management       CV       Contact

 

                                                               

Financieel Management

Als controller met ongeveer 13 jaar ervaring mag ik zeggen dat ik de meeste klappen van de zweep wel ken. Inmiddels ken ik ook de klappen van de zweep op managementniveau waardoor mijn opdrachten zich ook richten op Business Unit controller en groepscontroller.

Mijn mogelijkheden tot inzetten is zeer ruim. Men kan mij onder andere inzetten als:

-          Controller                            -          Crediteuren/debiteuren manager

-          Administrateur                     -          Projectcontroller

-          Financieel manager

Als projectcontroller heb ik erg veel ervaring zowel in uitvoerende rol als controlling. Vaak wordt een uitvoerende rol ook een leidinggevende controlling rol. Als projectcontroller heb ik diverse grote projecten geleid bij de grote bedrijven in Nederland. Denk hierbij aan bedrijven in de grootte van Volker Wessels en Moes Bouw.

Een van mijn handelsmerken is de PCS. Deze PCS is mede door mij ontwikkeld en wordt vaak ingezet bij grotere projectbedrijven. De PCS zorgt voor een goede project controle maar fungeert ook als informatie tool tussen de projectleider en de projectcontroller. Hierdoor kan ik in korte tijd een project georiŽnteerde onderneming volledig onder controle krijgen. De PCS is vrijwel bij iedere onderneming inzetbaar maar ook bij gemeentes.

Uitzonderlijk is mijn dubbele inzetbaarheid; zowel bij profit als non profit organisaties. Voor veel non profit organisaties is de profit ervaring een toegevoegde waarde om de betreffende afdeling een boost te geven en tegelijkertijd door efficiŽnter werken geld te besparen.

Voor diverse functies zijn referenties afgegeven, bij eventuele gesprekken inzake een opdracht kunnen deze overlegt worden.

Heeft u nog vragen ? Neemt u gerust contact met mij op, ik sta u graag te woord.

 

 
Dit zijn onder andere mijn opdrachtgevers
 
Hobia Beheer B.V.

Bartokstraat 4
6904 EP
Zevenaar

Tel: 0316 - 331809
Tel: 0651 - 504264


E-mail: info@hobia.nl

Kvknr: 09162003